fredag den 25. maj 2012

Lidt stemningsbilleder fra havenørdenJeg har i dag været ude i haven med en af mine bedste venner, nemlig mit kamera. Det bliver bare så meget bedre når jeg får taget mig sammen til det! Men hvor er det dog nemt lige at hale sin mobil op af lommen, når man står i haven, istædet for at hente det store kamera. Men jeg vil nu indrømme, at resultatet bliver meget flottere med det rigtige kamera, fremfor det der er i telefonen.

Her er mit engelske græs i fuld flor!Jeg købte en masse frø i vinters. Men desværre kan jeg ikke huske hvad denne plante hedder. Jeg ved bare at den kan spises på en eller anden måde. Men jeg vil blive rigtig glad, hvis der er en af jer derude, som kan fortælle mig hvad vi her har med at gøre (jeg er lidt flov over ikke at vide det)Mine nelliker trives. De er så smukke, og jeg må inrømme at det er en af mine yndlingsblomster. Deres sarte prinsessefarve virker på mit tøsegen, som ellers ikke er så udpræget. Men denne her kan kan jeg altså ikke stå for!!Min timian i blomst. De blålilla blomster er så fine.
Ihhhh hvor jeg glæder mig til at kunne høste de første tomater! Jeg har aldrig haft en tomatplante der er så flot som denne her. Den må siges at være min stolthed.Hvis jeg nu siger at jeg tror dette er en violfrøstjerne, griner i så?? Jeg er jo ikke så god til det der med navne, heller ikke på planter. Men jeg vil rigtig gerne høre hvad den hedder.

4 kommentarer:

 1. Det er ikke en violfrøstjerne, det er en geranium phaeum. Måske samobor.

  SvarSlet
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Smukke nelliker.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet