torsdag den 12. april 2012

Så er det tid til at gøre havemøblerne i stand


Nu nærmer tiden sig hvor man kan ligge og slænge sig i haven, nyde aftensmaden udendørs og i det hele tiden udleve havelivet til fulde. Derfor er jeg gået i gang med at gøre nogle gamle havemøbler i stand. Jeg har stadig masser af maling tilbage, fra da jeg malede mine pallerammer, så det er jo bare om at udnytte det imens tid er.


Solvognen havde min nabo kaseret til storskrald. Jeg nåede at rede den i sidste øjeblikTja så er den jo næsten lige så fin som hvis den var ny. Skønt at kunne genbruge det andre ingen muligheder ser i mere. Det tog ca 30 at give den en omgang maling.

6 kommentarer:

 1. Velkommen til blogland. Jeg kan se at du endnu ikke har gjort det muligt at lægge sig som fast læser på din blog. Det vil jeg helt klart anbefale dig, så jeg kan huske dig.

  SvarSlet
 2. Hej igen lene, tak for dit svar. Jeg kan se oppe i min søgelinje at der står "fast læser" er det ikke bare den der skal trykkes på, eller skal jeg gøre noget i indstillinger for at slå det til?

  SvarSlet
 3. Hej Line - og velkommen i haveblogland. For at få faste læsere med i kanten af bloggen, så skal du ind i "betjeningspanel" - "design" - "Gadgets" og find den der hedder "Faste læsere" ....så kommer den op på bloggen. Under gadgets finder du også andre ting som de fleste af os har på bloggen - f.eks blogarkiv og blogliste.
  Se i øvrigt på min ekstra blog der hedder Bloghjælp http://bloghjlp.blogspot.com/ - der er måske også et par tips du kan bruge som ny blogger. ( f.eks at slå bogstavkoden fra :o) )
  Hilsen - Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 4. Hej Berit. Tusind tak for din hjælp! Jeg håber det virker nu :-)

  SvarSlet
 5. Hej Line,
  Det er godt at Berit hjalp dig, når jeg var for sløv til at få svaret :).
  Jeg er nu din faste læser nr. 1 :)

  SvarSlet
 6. Ja det var skønt at hun lige sprang til :-) Tillykke med at du blev nr 1 ha ha. Det er nu rart at der er nogle som rent faktisk læser det man poster ud! Giv endelig gerne lidt feedback hvis du føler for det

  SvarSlet